Siden er under opdatering

Jacob Bregnholm Nielsen den 04-09-2015
    Ekstrabladets Skolefodboldturnering 1. runde

Vibeskolen vs. Team Danehof: 1 - 6

Følgende spillere var i dag i kamp for at forsvare Danehofskolens farver på ærens mark:
    Andreas 8Y, Bual 5.B, Mads 8.Y, Karoline 9.Y, Nicklas 9.Y, William 9.Z, Jasmin 9.Y, Kristian 9.X, Patrick 7.A, Sebastian 7.B, Armin 9.Z, Bekir 9.Z, Louis 8.Y, Mads 9.Y

Og det var bestemt ingen mark, men derimod en særdeles velholdt opvisningsbane, som inviterede til en god og underholdende match. Alle 13 drenge samt vores dronning Karoline spillede en fejende flot kamp mod et betydeligt fysisk stærkere mandskab fra Vibeskolen. Det taktiske oplæg blev fulgt til punkt og prikke, og alles optræden på og uden for banen var forbilledlig.

Nu afventer vi et resultat af kampen mellem Fjerritslev Friskole mod Firkløverskolen. For vinderen af den kamp bliver vores modstanderen i næste runde.

/JN
    Dorte Høj Alkærsig den 27-08-2015

Malene Løvbjerg, Klinikassistent
    HK Tillidsrepræsentant

Tandplejen, Skippergade 28, 5800 Nyborg   tlf  6333 7077
    mlh@nyborg.dk

Hovedadresse: Torvet 1, 5800 Nyborg
    E-mail kommune@nyborg.dk  I  www.nyborg.dk  I  sikkerepost@nyborg.dk
    P tænk på miljøet – behøver du at udskrive denne mail?

Hvad er undervisningseffekten?

Hos Danehofskolen er den 0,5

Undervisningseffekten viser, hvordan eleverne på en given skole klarer sig sammenlignet med, hvordan man skulle forvente, at de ville klare sig ud fra forældrenes baggrund. Er undervisningseffekten for eksempel +0,2 har skolen løftet eleverne 0,2 karakterpoint højere end forventet.

Nogle skoler formår at løfte eleverne en halv karakter højere, end man skulle forvente, mens andre ligger en halv karakter under det forventede. Dog ligger langt de fleste skoler mellem +0,3 og -0,3.

I vedhæftet link kan du søge på de enkelte kommuner.